720-226-1847 asdfn08@gmail.com
Selecteer een pagina

Psychosociale Therapie

Psychosociale Therapie

Buiten Gewoon Leven 

De naam Buiten Gewoon Leven geeft voor mij de verbinding weer tussen wie ik ben en wat ik integreer in mijn therapie. Namelijk mijn passie voor mensen, hun context (gewone leven) en het betrekken van de natuur. Juist door letterlijk in beweging te komen en in de buitenlucht te zijn kan dit jou ruimte geven om te praten over het proces waar jij in zit. 
Ik ben christen en vanuit deze levensovertuiging leef en werk ik. Dit is echter geen voorwaarde om bij mij therapie te volgen. Ik behandel ieder met respect voor zijn of haar levensovertuiging.

Psychosociale therapie en wandeltherapie

Als jij klachten ervaart, dan heb jij hier zelf niet alleen last van, ook jouw omgeving merkt dit. Het kan zijn dat je steun ervaart van mensen uit je omgeving, maar het kan ook zijn dat mensen om je heen niet goed weten wat ze voor je kunnen doen of tegen je kunnen zeggen. Daarom vind ik het belangrijk als je bij mij in therapie komt, ook jouw omgeving hierbij te betrekken. Natuurlijk doe ik dit in overleg met jou en kijken we samen wat helpend is voor jou. Wanneer jij je aanmeldt of wanneer ik jou ontmoet bij mij voor een therapiegesprek bekijken we samen of  er een klik is. Na het eerste gesprek ben je dus niet verplicht om het traject aan te gaan. Het kan ook zijn dat jouw hulpvraag buiten mijn mogelijkheden ligt, dan zal ik samen met jou kijken welke therapeut passend is.

 Je bent welkom in mijn praktijk in Bodegraven. Daarnaast is het mogelijk om in een wandelgebied af te spreken voor wandeltherapie. 

Bij mij kun je terecht voor

Voor onderstaande thema’s kun je bij mij terecht. Staat jouw thema er niet bij? Neem dan ook gerust contact met mij op. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Het maken van keuzes mbt werk/relatie/ opleiding
Relatieproblemen
Omgaan met emoties of het uiten van emoties
Grenzen aangeven
Eenzaamheid
Stress / burn- out klachten
Hooggevoeligheid
Angsten
Assertiviteit
Sociale vaardigheden
Faalangst
Twijfel rondom relatie
Zingeving

Neem contact op

Contact :

+316 57 58 93 97

Buiten Gewoon Leven Meije 45 2411PJ Bodegraven

info@buitengewoonleven.nl